Voertuig te water Leidsevaart Sassenheim

Nader bericht

Sassenheim Auto te water, bestuurder overledenEen 32 jarigeman uit Noordwijk is op zaterdag 28 oktober, rond 03.30 uur, op deLeidsevaart met zijn auto te water geraakt. De Noordwijker reed in de richting van Voorhout en is door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt geraakt en in de linker berm terecht gekomen. Hierna botste hij tegen een paal aan om vervolgens in het water van de Leidsevaart te belanden. Een agent die rond die tijd voorbijreed zag iets uit het water steken en is op onderzoek uitgegaan.
Het bleek een auto te zijn, alleen een stukje kofferdeksel en kentekenplaat waren zichtbaar. De hulpverleningsdiensten rukten uit om eerste hulp te verlenen. De politie kwam ter plaatse om de weg af te zetten, de brandweer kwam ter plaatse om te duiken en de ambulance voor medische hulp aan een eventueel slachtoffer. In de auto bleek één persoon te zitten. De man werd gereanimeerd en direct naar het ziekenhuis overgebracht. In het ziekenhuis is hij uiteindelijk overleden.

De verkeersdienst van de politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek verricht om de oorzaak van het ongeval te kunnen achterhalen. Meer foto's 112bollenstreek

Nummer
100
Datum
Zaterdag 28 oktober 2006
Tijd
05:35