Beknelling verkeer (Middel-HV) Rijksstraatweg Sassenheim

Nader bericht

Omstreeks kwart over twaalf werd de Voorhoutse brandweer gealarmeerd voor een beknelling in het verkeer, na een aanrijding. Enige minuten later werd het incident opgeschaald naar 'MiddelHulpverlening', waarop ook de TS643 en de HV684 van Sassenheim werden opgeroepen. Ook de OvD en de HOvD zijn ter plaatse geroepen.
Het incident heeft plaatsgevonden op het kruispunt van de Rijksstraatweg en de bocht naar/van de A44. Zoals het er naar uit zag heeft de bestuurder van de grijze Suzuki geen voorrang verleend aan de bestuurder van de rode Opel Speedster. De Suzuki is volgens omstanders anderhalve keer over de kop geslagen en de neus van de Opel is volledig in elkaar gedrukt. Van beide voertuigen zijn de airbags geactiveerd.
De Suzuki-bestuurder is op eigen kracht uit zijn voertuig geklommen, van de Opel moest een deur verwijderd worden om de man te bevrijden. Het is in elk geval een stevige auto gebleken, want ondanks de hoog energetische impact is alleen de voorzijde zwaar beschadigd geraakt.
Beide slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, de Verkeers Ongevallen Analisten hebben het gehele ongeval in kaart gebracht. Daarna bleef voor de berger en de brandweer nog de taak over om alle brokstukken te verwijderen en het wegdek te reinigen.
Foto's; www.112bollenstreek.nl

Nummer
66
Datum
Vrijdag 2 april 2010
Tijd
14:14