Binnenbrand Willem Warnaarlaan Sassenheim

Nader bericht

Vanaf de Willem Warnaarlaan is een binnenbrand gemeld. Binnen de kortste keren was de brandweer onderweg met de TS643. Omdat de Willem Warnaarlaan doorkruist wordt door de N208-Van Pallandtlaan moest even gezocht worden naar de juiste lokatie.
Ter plaatse bleek dat de motor van de aanwezige traplift, die in het huis aanwezig was, was doorgebrand. Een goede kennis van de bejaarde bewoonster, die een paar keer per week langs komt om te helpen, was toevallig aanwezig en heeft bijzonder kordaat opgetreden. Ook de gealarmeerde buurman, die de traplift als eerste stroomloos maakte, verdient een groot compliment. Door het snelle handelen van deze twee personen kon erger voorkomen worden.
De brandweer heeft de situatie gecontroleerd en geventileerd, maar hoefde verder eigenlijk niets meer te doen. Wel heeft de brandweer nog even contact gelegd met de monteur van de lift, om de ernst van de situatie uit te leggen. Deze zou nog dezelfde avond langskomen.
De bewoonster van het huis kan morgen haar verjaardag gewoon in haar eigen huis vieren. Misschien komen de brandweermensen nog even langs om haar te feliciteren.

Nummer
167
Datum
Dinsdag 12 oktober 2010
Tijd
20:03