Beknelling verkeer A44 R 7,0 Buitenkaag

Nader bericht

Om tien voor twee deze middag werd de TS643 gealarmeerd voor een Beknelling Verkeer, op de A44. Het Sassenheimse voertuig reed voor de zogenaamde Tegenbaan, korps Hoofddorp is gealarmeerd voor de zogenaamde Incidentenbaan.
Omdat de lokatie dicht bij Sassenheim ligt, en omdat de TS643 zoals gewoonlijk snel kon uitrukken, kwamen de Sassenheimers als eerste op de bedoelde lokatie aan. Onterecht werd achteraf de suggestie gewekt 'dat de Sassemers zeker over de middenvangrail hadden ingezet'. Dit zou betekenen dat deze eenheid voor een zeer onveilige situatie zou zorgen, iets wat natuurlijk nooit mag gebeuren. De TS643 is bij Afrit 2 gekeerd om bij het ongeval te komen.
Volgens een ooggetuige is een automobilist gaan slingeren, raakte de middengeleider hard, en is over de twee rijbanen teruggekaatst naar de pechstrook. De persoon was al uit het voertuig bij aankomst van de brandweer. Die heeft het voertuig gecontroleerd en veiliggesteld, de inmiddels gearriveerde ambulance heeft de persoon nagekeken.
Wat de exacte oorzaak en afloop van dit incident is, is bij ons niet bekend. De TS643 kon al snel weer inpakken en retour kazerne rijden.

Nummer
10
Datum
Woensdag 12 januari 2011
Tijd
14:49